Voor de krant "Het Nieuwsblad" van zondag 25 april 2004, intervieuwde journalist Paul Demeyer de bekende helderziende Irena Leavens. Het werd een boeiend interview, met heel wat onthutsende onthullingen...

Begin dit jaar zag mijn derde
oog een verwoestende trein in een
Spaanse omgeving.  Toen wist
ik : er komt een aanslag...
Irena Leavens over haar derde oog en de ziel van Lady Di

""Geef mij een foto en ik
weet wat je baby wil !""

Irena Leavens is één van de talrijke
helderzienden met een stand op de paranormale
beurs dit weekend in Oostende. Sinds eind vorig
jaar heeft ze er naar eigen zeggen een nieuwe
Gave bij : "Ik kan nu met baby's communiceren".


"Het is plots mogelijk geworden : begrijpen wat baby's zeggen. Vroeger was het voor mij ook maar gebrabbel. Nu versta ik hen. Nu kan ik zeggen waar ze pijn hebben. Zelfs zonder dat de baby erbij is. Een foto is al genoeg !"

* Eigenlijk bent u lichtwerkster. Wat is dat juist ?

"Wie sterft gaat naar het licht en wordt dan ook zelf licht. Het is dat licht van over de dood dat ik kan zien. Via dat licht komen de overledenen tot mij en zeggen ze wat ze te zeggen hebben tegen hun nabestaanden." "Wanneer ik een séance hou, moet er altijd een kaars branden. Want licht trekt licht aan. De overledenen worden aangetrokken door mijn kaars. Ik zie hun licht. Je mag dat letterlijk nemen."

* Op de beurs van Oostende geeft u een demonstratie van "Boodschappen van Gene Zijde". Wat mogen wij verwachten ?

"Voor deze discipline bedien ik mij van de pendel, want overledenen praten natuurlijk niet met woorden. Tijdens de paranormale beurs zal ik een overledene tot mij laten spreken. Daarna trek ik de zaal in en zoek de persoon tegen wie de dode heeft gesproken. Ik vraag dan aan die persoon of hij of zij wil weten wat er gezegd is. Soms wil men dat niet want het nieuws kan ook slecht zijn. Of ze hebben van daarboven laten weten dat ik het bericht niet mocht doorgeven."

* U voorspelde de aanslagen in Madrid.

"Ik slaap steeds met mijn derde oog open. Begin dit jaar zag mijn derde oog een verwoeste trein in een Spaanse omgeving. Toen wist ik : Spanje mag een aanslag verwachten."

* U voorspelde ook de dood van de Nederlandse koningin Juliana.
"Klopt. Begin dit jaar ben ik door een Nederlands radiostation opgebeld met de vraag wat er hen allemaal te wachten stond. Ik heb toen gezegd : er ligt een overlijden in de koninklijke familie in het verschiet. Dat is uitgekomen. Ik voorspelde toen ook dat prinses Maxima de volgende keer zal zwanger zijn van een tweeling. U zal zien : die tweeling komt er !"

* Elisabeth, de dochter van Mathilde en Filip is volgens u de reïncarnatie van Lady Di.

"Eerst dit : wanneer iemand overlijdt, gaat zijn ziel naar een ander lichaam. Toen Lady Di overleed is haar ziel verhuist naar Elisabeths lichaam. Maar daarmee is nog niet gezegd dat Elisabeth ongelukkig wordt. Ik denk van niet, want ze wordt beter omringd."


(HET NIEUWSBLAD / krant van 25 april 2004)