In opdracht van het weekblad "Dag Allemaal" werd door reporter Dries Van Der Schueren, aan de hand van objectieve criteria, aan 5 beste en meest vermaarde Vlaamse helderzienden gevraagd naar hun voorspellingen voor het jaar 2004. Naast Tarkild DELAERE, Carlos DE TROYER, Ingrid TERRYN en Emmy KELDERS behoort ook Mevr. Irena LEAVENS tot dit selecte clubje. Haar voorspellingen in "Dag Allemaal" hebben wij hieronder afgedrukt opdat ook u mee zou kunnen volgen...Pendelaarster IRENA LEAVENS :

"OSAMA BIN LADEN MAAKT
ZIJN COMEBACK EN
DUTROUX KRIJGT LEVENSLANG !"


Medium Irena LEAVENS heeft contact met de geesten, niet alleen van de doden, maar ook van de levenden. Meestal bezoeken ze haar, maar soms treedt de helderziende zelf uit haar lichaam om hen op te zoeken. "Drie dagen na zijn geboorte sprak ik al met prins Gabriël", vertelt ze...

De voorspellingen van het "orakel van Diest" komen naar verluidt altijd uit, tenzij er zwarte magie in het spel is. "Duistere krachten brengen de stemmen van boven in de war", zegt Irena Leavens. Maar als iets onduidelijk is gebruikt ze haar pendel om specifieke vragen te stellen aan de geesten zoals :

Wie wint er dit jaar het Eurovisiesongfestival ?

(vastberaden) Oekraïne, maar het thuisland Turkije gaat het ook zeer goed doen. En België eindigt op de 20 ste plaats.


Maar de Vlamingen hebben geen reden om te feesten in 2004 ?

Zeker niet. Hoewel de economie redelijk stabiel blijft, gaan er toch enkele grote bedrijven op de fles. Ford in Genk en Cockerill Sambre zijn de grootste namen. Ook politiek gaat het allesbehalve goed. De grote partijen rekenen af met ernstige schandalen, die de belangrijkste politici van het land in opspraak brengen.

Heeft de zaak-Dutroux daar iets mee te maken ?

Dat proces zal voor veel opschudding zorgen. Er komt een massale opluchting wanneer Dutroux eindelijk een levenslange gevangenisstraf krijgt. Bovendien komt de ware toedracht over zijn ontsnapping aan het licht. Ze hebben hem toen laten lopen om hem te kunnen afmaken. Een gemiste kans voor bepaalde personen, want die man weet te veel en brengt voor de rechter veel, ongure zaakjes aan het licht...

Komt er wat beter nieuws van het internationale front ?

Nauwelijks. Osama Bin Laden maakt zijn come back op de internationale scene. Dat heeft hij mij zelf gezegd. 2004 zal niet aan hem voorbijgaan. Er komt een nieuwe grote aanslag op Amerikaanse bodem en ook in Spanje slaat Osama hard toe. Maar er is meer. Lady Diana laat op haar beurt een bommetje vallen. De waarheid over haar dood komt eindelijk aan het licht. En enkele duistere figuren, die heel veel geld voor haar dood hebben betaald, worden ontmaskerd.

Komt er een einde aan de oorlog in Irak ?

Neen, de Amerikanen zullen dit jaar nog vijfhonderd landgenoten begraven. Ook een oud-president dragen ze in 2004 ten grave. De publieke opinie aan de andere kant van de oceaan blijft achter hun leider staan. President George W. Bush zal zijn ambtstermijn in 2004 kunnen verlengen !

Gelukkig komen er ook enkele grote medische doorbraken op het gebied van aids en kanker !

Inderdaad, maar die wegen niet op tegen de immense schade die een zondelinge nieuwe spierziekte wereldwijd aanricht. Daar vinden onze wetenschappers geen antwoord op en miljoenen mensen zullen bezwijken aan de plaag.

Wat een afschuwelijk jaar. Straks vertelt u nog dat Nederland Europees kampioen voetbal wordt !

Helaas, onze Noorderburen bereiken de finale niet. Twee Zuid-Europeese landen zullen vechten om de titel in Portugal. De finale wordt beslecht door penalty's. Wie er uiteindelijk wint, dat weet ik niet ! Maar geen nood, de Belgen behalen knappe medailles op de Olympische Spelen te Athene. Twee bronzen : in het judo en in het wielrennen, één zilveren in het roeien en één gouden : in het tennis.

Kent ons koningshuis wat geluk in 2004 ?!

Niet echt. Na het prettige nieuws van de geboorte bij prins Laurent en prinses Claire gaat het steil bergaf. Maar de stemmen waarschuwen mij om daar niets over te zeggen, omdat mijn leven dan in gevaar kan komen...

(DAG ALLEMAAL / nummer van 6 januari 2004)


Madame Irena, de beste helderziende van de Benelux :